Hirdetés

Ant-Man - Kiszivárgott a valódi tesztvideó

|

Régóta vártunk rá, hogy a Comic-Conon bemutatott Ant-Man tesztvideó ne csupán illusztrálva és leírva legyen, de saját szemünkkel is láthassuk. Ennek már nincs semmi akadálya!

Hirdetés

Kiszivárgott ugyanis az Ant-Man tesztvideója, amit Edgar Wright mutatott be a Marvel fejeseinek és amellyel egyúttal meg is győzte őket, valamint ugyanezen videót mutatták be a tavalyi Comic-Con látogatóinak is. A videót a Disney folyamatosan vadássza le minden oldalról, ezért érdemes sietni a megtekintésével. A folytatásban megtekinthető, hogy Wright miképpen képzelte el Dr. Hank Pym akciózását, aki később valószínűleg a Bosszúállókhoz is csatlakozhat. A premier 2015. november hatodikára tehető, a forgatókönyvet Wright mellett Joe Cornish (Tintin kalandjai, Idegen arcok) jegyzi. Jó szórakozást!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.