Hirdetés

Ant-Man - Mit tartalmaz a tesztvideó?

|

Edgar Wright amint befejezi a The Worlds End című vígjáték munkálatait, máris nekilát az Ant-Man, vagyis Hangya önálló mozijának, melyre a Marvel is zöld lámpát adott számára.

Hirdetés

Edgar Wright ugyanis nem bízott semmit a véletlenre. A Vaskabátok, a Halálu hullák hajnala és a Scott Pilgrim a világ ellen rendezője hatalma rajongója Hangyának és azt szeretné elérni, hogy önálló filmben tűnjön fel (ami bizonyára felvezetné csatlakozását a Bosszúállókhoz). Joe Cornis és ő már egy ideje megírták a film szkriptjét, ám a stúdiót nem ezzel, hanem egy élőszereplős tesztvideóval győzte meg, melyben bemutatta a fejeseknek, hogy a miniatűr szuperhős nagyon is nagy dolgokat tud végrehajtani. Állítólag a Marvel hamarosan nyilvánosságra hozza a számukra levetített felvételeket, ám addig is a 2012-es Comic-Con előtt levetített Ant-Man tesztvideó rajzolt változatát tekinthetitek meg. Egy szerencsés művésznek volt olyan szerencséje, hogy láthatta a jelenetet és emlékezetből lerajzolta, amit látott. Természetesen ez nem helyettesíti az eredetit, pláne nem Edgar Wright verzióját (nem beszélve a hozzá adott zenével, effektekkel, stb. stb.), de átmenetileg megteszi. Az Ant-Man mozi egyébként nem rendelkezik még dátummal, de ha szerencsénk van, akkor befér a második fázisba és 2014-ben bemutatkozhat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.