Hirdetés

Antológia sorozattal rémisztget majd Guillermo del Toro a Netflixen

|

A Cabinet of Curiosities az év második felében ajándékoz meg minket nyolc hátborzongató történettel.

Hirdetés

Mike Flanagan után egy újabb horrorszakit sikerült elcsábítania a Netflixnek Guillermo del Toro személyében, aki azzal a lendülettel már hét másik kollégáját is bevonta a legújabb projektjébe. A Cabinet of Curiosities címre hallgató antológia szériában nyolc rémisztő történetet fogunk kapni - legalábbis az első évadban.

Hirdetés

Ahogy azt a fenti videó is sugallja, a sorozathoz olyan rendezőket győzött meg del Toro, mint Panos Cosmatos (Mandy), David Prior (Az üres ember), Vincenzo Natali (Hibrid), Jennifer Kent (Babadook), Keith Thomas (The Vigil), Catherine Hardwicke, illetve Ana Lily Amirpour. Mivel a lista csak hét névből áll, gyaníthatóan az egyikük duplázni fog, bár arra is megvan az esély, hogy maga del Toro fogja elvállalni a nyolcadik epizód dirigálását.

A rendezőkhöz méltó illusztris színészgárda fogja segíteni a projekt sikerét, mivel feltűnik majd Rupert Grint, Andrew Lincoln, F. Murray Abraham, Ben Barnes, David Hewlett, Tim Blake Nelson, Peter Weller, Eric André vagy Sofia Boutella is többek között.

Ti kíváncsiak lettetek del Toro új projektjére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.