Hirdetés

Új előzetesen Darren Aronofsky horrorja, az Anyám!

|

Anyád!

Hirdetés

Annyit már legutóbb is leszűrhettünk, hogy az Anyám! nem egy szokványos horrorfilm lesz. Elvégre az nem is lehet hétköznapi mozi, amelynek rendezői székében az egyik legelismertebb szerzői filmes, Darren Aronofsky foglal helyet és olyan nevek alakítják a főszerepeket, mint Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, vagy Michelle Pfeiffer. A legújabb előzetes ennek csak újabb bizonyítéka.

Hirdetés

Persze az új előzetest elnézve sem lesz okosabb az egyszeri mozirajongó és ebben még a szinopszis sem segít, amely szerint egy boldog párhoz (a már a köztük lévő korkülönbség miatt is sajátos Lawrence és Bardem) különös látogatók (Pfeiffer és Harris) állítanak be, ezzel felforgatva a mindennapjaikat. Ebben még igazán semmi különös nincs, akár egy tucat vígjáték sztoriját is leírhatnánk ennyiben, de szemmel láthatóan Aronofsky-t a horror-drámában ezúttal is az emberi psziché érdekelte igazán, amitől már most egy igencsak hatásos műfaji elegynek tűnik a film, arról nem is beszélve, hogy a rendező ezzel kiköszörülheti azta csorbát, amit sokak szerint a Noéval a nevén ejtett legutóbb.

Nem is baj, hogy nem mutat, avagy mond sokat az előzetes, hiszen a horror egyik legfőbb eleme a meglepetés, a kiszámíthatatlanság, azt pedig nem lenne ildomos a marketingeseknek ellőni idő előtt. Szerencsére erre már nem sok idejük maradt, ugyanis a film októberben már el is startol a mozikban, nálunk egész pontosan 19.-én. Reméljük jóleső érzés lesz ősszel borzongani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.