Hirdetés

Anyátlan Brooklyn - traileren Edward Norton második rendezése

|

Igazi sztárgárdát sikerült összeverbuválni, hiszen Norton mellett többek között szerepel Bruce Willis, Willem Dafoe, Gugu Mbatha-Raw, Alec Baldwin és Leslie Mann is.

Hirdetés

Edward Norton egyszer kipróbálta már magát rendezőként a 2000-ben megjelent Ég velünk! című film esetében, most pedig újra a kamera mögé állt, hogy az Anyátlan Brooklyn-t (Motherless Brooklyn) elkészítse. Norton nem csupán a rendezői feladatokat látta el, ő írta a forgatókönyvet Jonathan Lethem regénye alapján, valamint a főszerepet is magára vállalta. 

Hirdetés

A dráma az 50'-es évek New Yorkjában játszódik, a történet középpontjában pedig egy Lionel Essrog (Edward Norton) nevű Tourette-szindrómás magándetektív áll, aki barátja és mentora, Frank Minna (Bruce Willis) meggyilkolása után mindent megtesz annak érdekében, hogy gyilkosa elnyerje a méltó büntetését. 

Az Anyátlan Brooklyn szereplőgárdájában Norton és Willis mellett ott van még Willem Dafoe, Alec Baldwin, Gugu Mbatha-Raw, Leslie Mann és Bobby Cannavale is. A film november 1-én debütál az amerikai mozikban, bizonyára a hazai premierre is ekörül számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.