Hirdetés

Schwarzenegger is csatlakozott a Kung Fury folytatásához

|

Ez bizony egyre őrültebbnek ígérkezik.

Hirdetés

Még fel sem sikerült dolgozni azt a hírt, mely szerint a kétszeres Oscar-jelölt Michael Fassbender csatlakozik David Sandberg kultikus rövidfilmjének, a Kung Furynak a folytatásához, most a kor egyik tartó pillére, "Osztrák Tölgye" is hozzácsapódott a stábhoz.

Hirdetés

Ugyanis maga Arnold Schwarzenegger is szerepet vállalt a másfél órásra tervezett folytatásban. Arról még egyelőre nincsenek információk, hogy kit fog alakítani, de míg vélhetően Fassbender a film titokzatos főgonoszát, addig egyes elméletek szerint Arnie Zeust, vagy valami hasonló istenséget fog alakítani, mint amilyen az első részben Thor volt, de azon se lepődnénk meg, ha magát az Egyesült Államok Elnökét formálná meg.  Mindenesetre érdekes lesz látni Fassbendert és Schwarzeneggert látni a főszerepet ezúttal is megformáló Sandberg, valamint David Hasselhoff oldalán időutazás, gyilkos robotok, dínók és nácik között.

Még mindig erős kétségeink vannak afelől, hogy ami fél órában működött, az 90 percben is működőképes lesz, de van egy olyan érzésünk, hogy az őrült szereposztás Arnie-val még nem ért véget. A film forgatása a nyáron kezdődik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.