Hirdetés

ARQ - a Netflix elkészítette az első sci-fijét

|

A Netflix egy újabb érdekes filmet tett le az asztalra.

Hirdetés

A Netflixről mindenki tudja, hogy nagyon jó sorozatokat csinálnak, de újabban a filmgyártásba is beszálltak, elsőként a Beasts of No Nation szólt nagyot, ezúttal egy sci-fivel készültek és újra ismertebb színészeket, Robbie Amell (The Flash - A Villám, Kilenc élet) és Rachael Taylor (Jessica Jones, Grace klinika, Transformers), tettek meg főszereplővé.

Hirdetés

Az ARQ koncepciójára sokan legyinteni fognak, hisz ismerősnek hathat, viszont ettől még érdekes lehet a végeredmény. Egy posztapokaliptikus világban a készletek kezdenek kifogyni és egy zseni mérnök kénytelen mindenáron megvédenie néhány maszkos behatolótól a gépét, ami képes végtelen mennyiségű energiát előállítani és véget vetni az évek óta húzódó háborúnak, ami felemésztette a világot. Csak egy probléma van, a gép csapdába ejtette őket egy végtelennek tűnő időhurokba, amiből nincs kiút.

Már az előzetes elég izgalmasnak tűnik, érdekes sci-fi kerekedhet ki belőle. A filmet először a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon (TIFF) fogják vetíteni, utána a Netflix természetesen mindenhol elérhetővé teszi. A jövőben a streaming szolgáltató szeretné folytatni a saját filmek gyártását és minél több független filmesnek megadni a lehetőséget.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.