Hirdetés

Teljes előzetesen és posztereken az Arrival

|

Itt a teljes előzetes Denis Villeneuve új sci-fijéhez, ez lesz az Arrival.

Hirdetés

Denis Villeneuve csinált egy épkézláb sci-fit - vagy legalábbis eddig nagyon jónak tűnik - amiben kivételesen nem kezdik el azonnal lőni az űrlényeket, akik természetesen a kiirtásunk miatt látogatták meg szerény kék bolygónkat, hanem megpróbálnak kommunikálni velük, de senki nem tudja, hogy mégis miért vannak itt, csak egy profi nyelvész hölgy mentheti meg a világot. A teaser alkalmával már leírtuk a részletes történetet, de az új majdnem három perces előzetesben mindent elmesélnek.

Hirdetés

A főszerepben Amy Adams, Jeremy Renner és Forest Whitaker, a premier Velencében lesz a Nemzetközi Filmfesztiválon lesz november 11-én.

Itt vannak a poszterek, mind a 12 helyszínről ahová leszálltak a földönkívüliek. Kellene egy Budapestes, vagy jobb, ha inkább kimaradunk a buliból?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.