Hirdetés

Arthur király - A kard legendája - szinkronos előzetesen Guy Ritchie új filmje

|

Guy Ritchie középkori fantasyt rendezett Arthur királyról.

Hirdetés

Az Arthur király - A kard legendája a bejelentéskor nem igazán mozgatott meg túl sok embert, hisz ebből is kaptunk már éppen elég feldolgozást, de aztán megláttuk az előzetest és minden kétségünk elszállt, Guy Ritchie odatette magát. Ezt az előzetes nézhetjük most már szinkronosan is, amiben továbbra is Arthuron és az akción van a hangsúly.

Hirdetés

A neves rendező persze nem egyedül hozta össze a filmet, hanem egy igen impozáns színészgárda is a rendelkezésére állt: Charlie Hunnam, Jude Law, Ástrid Bergés-Frisbey, Djimon Hounsou, Eric Bana, Mikael Persbrandt, Hermione Corfield, Annabelle Wallis, Aidan Gillen, Kingsley Ben-Adir és Neil Maskell.

Premier 2017. március 27-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.