Hirdetés

Így ugrottak a mélybe az Assassin's Creed kaszkadőrei

|

Érkezett egy Így készült videó az Assassins Creed filmről, melyben a leap of faith nevezetű ugrás lélegzetelállító megvalósítását tekinthetjük meg.

Hirdetés

Lassan, de biztosan közeledik az Assassin's Creed bemutatója, melyet nagyon sokan várnak, már csak azért is, mert ez lehet a videójáték adaptációk első igazi zászlóshajója. Már ha sikeres lesz. Persze az eddig látott trailerek alapján van okunk bizakodni, a színészek is rengetegszer hangoztatták, hogy a legapróbb részletekre is odafigyeltek, és a készítők igyekeztek minél kevesebb CGI trükköt használni. Erről a most érkezett 'Így készült' videó is tanúbizonyságot tesz.

Hirdetés

A videóban a 'leap of faith' nevezetű ugrás megvalósítását láthatjuk, melyet CGI helyett kaszkadőrrel vettek fel. Ami érdekes az egészben, hogy egy 38 méteres (a képen 10 emeletes háznyi) zuhanásról van szó, és ilyen jelenet 35 éve nem készült Hollywoodban! 

Az Assassin's Creed története szerint egy forradalmi technológiának köszönhetően képesek vagyunk feloldani a genetikai memóriát, ezáltal Callum Lynch (Michael Fassbender) átélheti az egyik őse, Aguilar emlékeit, a 15. századi Spanyolországban. Callum felfedezi, hogy egy misztikus titkos társaság tagjának leszármazottja, ami arra ösztönzi őt, hogy szembeszálljon a jelen kort is elnyomó Templomosokkal.

Az Assassin's Creed 2016. december 21-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben pedig feltűnik még Marion Cotillard, Jeremy Irons és Brendan Gleeson, a rendező pedig Justin Kurzel (Macbeth).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.