Hirdetés

Új előzetessel zúz az Assassin's Creed (Frissítve)

|

Időszerű volt, hogy a Warcraft mellett az év második nagyszabású videójáték adaptációja is jelentkezzen egy kis kedvcsinálóval.

Hirdetés

Nem lehetne azt mondani, hogy az Assassin's Creed marketingesei nagyon kapkodnának. Ami éppúgy lehet jó, mint rossz jel. Mindenesetre örömteli, hogy 2 hónappal a premier előtt nem láttuk még a fél filmet, amiről a Doctor Strange, a Legendás állatok és megfigyelésük, valamint a Zsivány Egyes marketingcsapata is példát vehetne.

Frissítés: Immár magyar felirattal is nézhetitek az Assassin's Creed ütős előzetesét!

Hirdetés

Mindenesetre most sem szoktak le arról a készítők, hogy trendi számot vágjanak a képek alá, de Kanye Westnél sokkalta jobban sikerült a dalválasztás. Noha az előzetes vágói igyekeztek kiegyensúlyozni a Michael Fassbender alakította Callum Lynch és a 15. századi spanyol inkvizícióban tevékenykedő őse, Aguilar kalandjait, kitűnik, hogy a készítők ígéreteihez híven itt a cselekmény jó része valóban a jelenben fog játszódni, és Marion Cotillard, valamint Jeremy Irons sem méregdrága biodíszletként fog funkcionálni. A film láthatóan a rajongóknak is megpróbál kedvezni a jól ismert mozdulatsorokkal, de remélhetőleg ezek jó részét nem csak most láttuk, ahogy azt is, hogy a CGI-on még dolgoznak a bemutatóig.

Ami karácsonykor lesz esedékes, egészen pontosan december 21.-én (nálunk egy héttel később), Justin Kurzel rendezésében, aki legutóbb Fassbendert és Cotillardot az igencsak fajsúlyos Macbethben dirigálta és nagyon úgy tűnik, hogy ezt sikerült átültetni ebbe az alapvetően nagyszabásúbb, könnyedebb moziba. Ti hogy látjátok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.