Hirdetés

Rengeteg újat mutat az Assassin's Creed utolsó előzetese (Frissítve)

|

Már nem sokat kell várnunk az Assassin's Creedre, addig is itt a legújabb előzetes.

Hirdetés

A 20th Century Fox közzétette az Assassin's Creed harmadik, és egyben utolsó előzetesét. A trailerben rengeteg, korábban nem látott jelenetet találunk, melyek között kezd kirajzolódni a Jeremy Irons karaktere által vezetett Templomosok motivációja, akik az Éden Almája nevű ereklyét kutatják. Eközben Callum Lynch (Michael Fassbender) továbbra is próbál rájönni, hogy mégis mi a fene folyik körülötte?

Frissítés: Alul már magyar felirattal is nézhető az előzetes.

Hirdetés

Ahogyan a korábbi előzetesekben már nyugtáztuk, a látvány kifogástalan. Justin Kurzel rendezőnek sikerült megfognia azt az érzést, amit az Assassin's Creed videojátékok is nyújtanak, úgyhogy szívből reméljük, hogy a történet is hasonlóan hangulatos lesz.

Az Assassin's Creed 2016. december 29-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben még Marion Cotillard, Brendan Gleeson, Michael K. Williams és Charlotte Rampling.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.