Hirdetés

Újabb videók érkeztek az Assassin’s Creed mozihoz

|

Az Assassin's Creed film premierjéhez közeledve egyre többet láthatunk Michael Fassbender asszaszinjának univerzumából, ezúttal egy kulisszák mögötti videó és egy bővített klip bukkant fel a világhálón.

Hirdetés

Bár már csak hetek választanak el minket az Assassin's Creed debütálásától, a marketing gépezet az utolsó pillanatokig lázban tartja a rajongókat és az érdeklődőket, és egy újabb kisvideóval lepték meg a nagyérdeműt, melyben az Animus nevű technológiát mutatják be felületesen. Ezenkívül láthatunk egy bővített klipet is, természetesen új jelenetekkel. 

Hirdetés

A filmben az Animus révén sikerül majd a Michael Fassbender által alakított Callumnak átélni az egyik őse, Aguilar kalandjait a 15. századi, inkvizíció által uralt Spanyolországban, hogy aztán az így megnyert tudással szembeszállhasson a Templomos renddel a jelenkorban. Íme a két emlegetett videó: 

Fassbender mellett még olyan sztárokkal találkozhatunk majd a filmvásznon december 29-től, mint Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, illetve Michael K. Williams.

Ti mennyire várjátok már a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.