Hirdetés

Assault on Wall Street trailer - Uwe Boll ismét elemében

|

Nagyon úgy tűnik, hogy Uwe Boll kicsit próbálja komolyabban venni magát és összehozni legalább egy közepes szintű akciót, amihez Dominic Purcell és Eric Roberts asszisztálnak.

Hirdetés

Nálunk már azért pirospontot érdemel Uwe Boll, amiért nem ismét egy játékadaptációba fogott, hanem az Assault on Wall Street című drámába, amely szép számmal felmutat akciójeleneteket is. Vagy épp fordítva? A történet egyszerű, mint a faék: Dominic Purcell karakterének nincs oka panaszra, szépen keres és a magánélete is a helyén van. Ekkor jön a fordulat, a pénzügyi válság viszi a házát és az állását is. A férfi tehetetlen dühében elhatározza, hogy megbosszúlja azokat, akik miatt tönkre szinte nincstelenné vált. Boll ezúttal biztosra ment és valóban egy átlagos film képe formálódik bennünk, ha végig nézzük az első előzetest. A stábban Purcell mellett Michael Paré (Az igazság ára, Az idő pallosa), Eric Roberts (A feláldozhatók, A sötét lovag), John Heard (Reszkessetek, betörők 1-2, Ébredések), Keith David (A szakasz, A dolog, Ütközések) és Edward Furlong (Amerikai história X, Terminátor 2) kapott helyet, a megjelenés valamikor 2013 során várható. Apropó, az megvan mindenkinek, hogy Boll jelenleg épp A király nevében 3-on ügyködik, amelyben szintén Dominic Purcell lesz a főszereplő?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.