Hirdetés

Asterix & Obelix - Isten óvja Britanniát - Szinkronos előzetes

|

A megunhatatlan Gérard Depardieu újra Obelix bőrébe bújik, hogy hatalmas pofonokat osztogathasson, de az Asterix karakterét játszó színész személye ismét változott, szokás szerint.

Hirdetés

A Moliére rendezője, Laurent Tirard készítheti el Asterix és Obelix újabb kalandját, amelyben Asterix átkel a La-Manche csatornán, hogy lelkesítse második unokatestvérét, Anticlimax-ot a Julius Cesar elleni harcban. Gérard Depardieu szinte kihagyhatatlan kelléke az Asterix és Obelix filmeknek, azonban Asterix karakterét újfent más színész formálja meg, mint az előző részekben: Christian Clavier és Clovis Cornillac után ezúttal Edouard Baer keltheti életre a szájhőst.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.