Hirdetés

Zseniálisnak ígérkezik Willem Dafoe Van Gogh filmje

|

Willem Dafoe, Oscar Isaac, Mads Mikkelsen és más sztárok is feltűnnek a Vincent van Gogh életrajzi filmben, aminek már megtekinthető az első igencsak bizalomgerjesztő előzetese.

Hirdetés

A Szkafander és pillangó rendezője, Julian Schnabel nyolc év után újra a rendezői székbe huppant nem kisebb vállalkozás okán, minthogy elmesélje a valaha élt egyik legismertebb festő, Vincent van Gogh életét.

Hirdetés

Az At Eternity's Gate-ben Willem Dafoe-t láthatjuk majd Van Gogh szerepében, mellette pedig felbukkan Oscar Isaac, Mads Mikkelsen, Paul Gauguin, Rupert Friend, Mathieu Amalric és Emmanuelle Seigner. A híres festőművész életét már több film is feldolgozta, az At Eternity's Gate viszont van Gogh levelezéseit és az életének az elfogadott eseményeit veszi alapul.

Az At Eternity's Gate november 16-án érkezik a mozikba az Egyesült Államokban, a hazai premierről még nincsenek információk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.