Hirdetés

Atlantic Rim - Az Asylum a Tűzgyűrűt vette célba

|

Az Asylum imád minden blockbustert lekoppintani, hogy az eredeti film premierje előtt kiadja DVD-n szinte ugyanazt, csak a költségvetés töredékéből elkészítve. Erre a sorsa jutott a Pacific Rim is.

Hirdetés

Atlantic Rim néven kerül kiadásra, kizárólag DVD-n a Pacific Rim, avagy hazánkban a Tűzgyűrű koppintása. A sztori ugyanaz, a szereplők említésre sem méltóak (talán csak a Baywatch-ból ismert David Chokachi lehet ismerős), a megvalósítás pedig nevetséges, mégis rengetegen vásárolják az Asylum termékeit, ez sem lesz kivétel. Érdekes tény, hogy az Atlantic Rim három nappal a Tűzgyűrű premierje előtt debütál, vajon Guillermo del Toro és a stúdió nem fog érte perelni? A folytatásban megnézhetitek az előzetest és a posztert is. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.