Hirdetés

Előzetesen az Attack on Titan harmadik évada

|

Mi több, arról is lerántották a leplet, hogy pontosan mikor indul majd.

Hirdetés

Alig egy évvel ezelőtt ért véget az Attack on Titan második évada. A nemzetközileg is óriási rajongótáborral bíró sorozat harmadik évadához kétség sem férhetett. Most a rajongók újra lázba jöhetnek, hiszen már nincs olyan messze az új évad premierje.

Hirdetés

A várakozást, azonban még inkább megnehezíti majd az elképesztően pörgős előzetes, amely röpke egy percével remekül felfesti mire is számíthatnak az új évadra várók. Illetve azt is láthatjuk, hogy az animáció mit sem vesztett igényességéből és varázsából az előző évadhoz képest. Az új évad egyébként meglepően rövid időn belül érkezik majd, hiszen a sorozat 2013-ban indult és a második évad hosszas várakozás után tavaly debütált. Bizonyára már most nem engedtek meg maguknak egy ilyen hosszú kihagyást, a rajongók nagy örömére.

A visszatérésről Gen Fukunaga a sorozat forgalmazója, a Funimation vezérigazgatója a következőképpen nyilatkozott:

Nagy izgalommal tölt el bennünket, hogy rögtön a rendkívül érdekfeszítő második évadot követően már 2018-ban szolgálhatunk az Attack on Titan harmadik évadával. Már mindenki feszülten várja, hogy mit hoz majd az új évad. A rajongók azóta megállás nélkül teóriákat gyártanak, hogy megjelent az első plakát, még tavaly októberben. Rövidesen minden kérdésre választ kapunk majd.

Hajime Isayama méltán elismert mangája alapján készített Attack on Titan harmadik évadának előzetesét itt tudjátok megnézni:

A harmadik évad július 22-én debütál majd Japánban. Feltehetőleg nemzetközi forgalmazásra csak később kerül majd sor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.