Hirdetés

Aurora Borealis - Északi fény, avagy első előzetesen Mészáros Márta új filmje

|

Hazánk egyik legkiválóbb színésznője ismét a mozivásznon.

Hirdetés

Nem tudom ki hogy van vele, de bármennyire is a feledés homályába veszett Fazekas Csaba Swing című filmje, Törőcsik Mari olyan elegánsan szórakoztató és önfeledt alakítást nyújtott benne, hogy öröm volt nézni és öröm emlékezni a játékára. Jó volt látni őt - a magyar mozgókép egyik nagyasszonyát - a nagy vásznon. Mészáros Márta (a magyar mozgókép másik, kamera mögötti nagyasszonya) új filmjében ő lesz az egyik főszereplő. Ez a tény már önmagában instant kötelező néznivalóvá avanzsálja filmet.

Hirdetés

Az Aurora Borealis - Északi fény egy anya és lánya történetét meséli el. Két idősík, két, párhuzamos történet, egy nagy szerelem és megannyi titok, melyet egyszer eltemettek, majd később ismét előástak. Olga, a Bécsben élő sikeres ügyvéd édesanyja kómába esik, ez pedig események láncolatát indítja el, melynek folyamán megismerhetjük Mária fiatalságát és szerelmi életét (nyilvánvalóan párhuzamot vonva a lánya életével). Érzékeny, érzelmes alkotásnak ígérkezik, ami vélhetően kicsit ki fogja facsarni a kis szívünket. 

A film főszerepeiben láthatjuk Törőcsik Franciskát (aki a Törőcsik Mari által megformált karakter fiatalkori énjét alakítja majd), Tóth Ildikót (aki a lányát játssza), illetve Monori Lilit és Cserhalmi Györgyöt is. 

A filmet a Vertigo Média forgalmazásában láthatjuk október 19-től. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.