Hirdetés

Ausztráliából paráztat az A24 új horrorja, a Talk to Me

|

Az A24 ismét felcsavarja a parafaktort.

Hirdetés

Azon horrorrajongók, akik esetleg kétségbeestek volna, hogy az új Evil Dead és az ősszel érkező Ördögűző között nem kapnak minőségi alkotásokat, most fellélegezhetnek.

Az A24 ugyanis beállt az ausztrál fivérek, Danny Philippou és Michael Philippou mögé, a nyáron érkező Talk to Me című filmjük első trailerével pedig rögtön felcsigázhatja az elfásultabb horrornézőket.

Hirdetés

Sok ártatlannak tűnő dologra húztak fel már horrorfilmeket (ugyebár tavaly még a mosolygás rituáléja is kapott egy gonoszba hajló ráncfelvarrást), ám egy próbababa keze köré valószínűleg kevesen építkeztek. Amennyiben viszont ti tudtok hasonlóról, írjátok meg kommentben!

Az előzetes szerencsére csak a legalapvetőbb dolgokat árulja el: Sophie Wilde Miája egy magának való lány, aki egy baráti összejövetelen belemegy egy szellemidézős kísérletbe, annak reményében, hogy talán a túlvilágról a halott anyja próbál majd meg kommunikálni vele. Ahogy az lenni szokott, a kapcsolatba lépett entitás a szeánszot követően sem hagyja békén főhősnőnket. A trailer a jump scare-ek helyett a film hangulatát igyekszik átadni két percben, ami alapján minden horrorrajongó bizakodhat.

Titeket is felcsigázott az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.