Hirdetés

Ilyen lenne a Bosszúállók és az X-Menek összecsapása

|

Vajon miképpen festene, ha a Bosszúállók tagjai - élen Vasemberrel és Pókemberrel - összeakaszkodnának Farkassal és mutánstársaival? Egy ügyesen összevágott rajongói trailer választ ad rá.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány: Polgárháború nem csak amiatt volt nagy mérföldkő a Marvel történelmében, hogy ennyi hőst engedtek egyszerre egymásnak, hanem azért is, mert a csapatban üdvözölhették Pókembert is, köszönhetően a Sonyval való megállapodásnak. A rajongók egyik nagy kívánsága tehát teljesült, de még mindig ott van a hiány, hogy a mutánsok, Farkast és Deadpoolt is beleértve nem egyhamar fognak felbukkanni Vasemberék oldalán. 

Hirdetés

Ha hivatalosan még nem is oldották meg a crossovert, a mashupokkal foglalkozó Alex Luthor mégis elintézte, hogy láthassuk őket együtt, ugyanis megalkotta az Avengers vs. X-Men Supercut Trailert, amelyben a Bosszúállókhoz és az X-Menekhez tartozó eddigi videókból vágott össze ügyesen egy olyan felvételt, amelyben megfér az összes szuperhős.

Hogy tetszik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.