Hirdetés

Az acélember - Az első TV Spot

|

Befutott a Man of Steel, vagyis hazai vizeken Az acélember legelső tv reklámja, amely lényegében összfoglalja az eddig látottakat, de akadnak benne azért új képkockák is.

Hirdetés

Kevés filmet vár annyira a CineStar szerkesztősége, mint Superman újragondolt történetét, az agyalást pedig nem más végezte, mint Zack Snyder és Christopher Nolan, tehát a minőség szinte borítékolható. Az acélember előzetesét már láthattuk, az első tv spot azonban még csak most kúszott fel a világhálóra és a maga fél perces idejével próbál minket emlékeztetni a film hazai dátumára, ami június huszadikán válik esedékessé Magyarországon. A forgatókönyvet David S. Goyer írta, a főbb szerepekben Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner, Russell Crowe, Antje Traue, Laurence Fishburne, Diane Lane és Ayelet Zurer.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.