Hirdetés

Az Airbnb horrorral párosul a Barbarian előzetesében

|

Georgina Campbell mellett Bill Skarsgård is pórul jár a rémálomlakban.

Hirdetés

Az immáron 20th Century Studios néven futó Disney alvállalat még a nyár végéig egy újabb horrorral kedveskedik majd a műfaj szerelmeseinek, ami az első előzetes alapján mindenképp ígéretesnek mondható. A Barbarian története szerint Tess (Georgina Campbell) mit sem sejtve próbálnál elfoglalni az Airbnb szállását, ahova már Keith (Bill Skarsgård) korábban szintén beköltözött. Vonakodva bár, de Tess belemegy abba, hogy az éjszakát együtt töltsék, ám egyikük sem sejti, milyen rémálom vár rájuk.

Hirdetés

A fent említett duón kívül Justin Long (Die Hard 4), Matthew Patrick Davis (Living with Models), Kurt Braunohler (Bob burgerfalodája), illetve Jaymes Butler (Snowden) is szerepelnek Zach Gregger filmjében. A trailer egyértelműen egy teljesen valószerű forgatókönyvre megy rá, így az egész hangulat csak még félelmetesebb lesz. A Barbarian augusztus 31-én debütál az amerikai mozikban.

Nektek volt már hasonlóan rossz élményetek egy szálláson?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.