Hirdetés

Az Argo-akció - szinkronos előzetes

|

A valós eseményeken alapuló történetben egy CIA ügynök egy filmforgatásnak álcázott mentőakcióban próbálja kimenteni az Iránban ragadt amerikaiakat.

Hirdetés

Az izgalmas, feszültséggel teli thrillerben olyan remek színészek vállaltak szerepet, mint John Goodman, Alan Arkin és Bryan Cranston. Szintén idetartozik az is, hogy Amerika legtekintélyesebb filmkritikusa Roger Ebert kiosztotta a jövő évi Oscar-díjat. A gálára ugyan csak 2013 februárjában kerül sor, ám ő a Chicago Sun-Times-ban közölt, a rangos Torontói Filmfesztiválról küldött tudósításában egészen határozottan megírta: a legrangosabb filmes díjat a Ben Affleck rendezésében és főszereplésével készült thriller, Az Argo-akció fogja kapni. A kritikus két érvvel támasztotta alá jóslatát: az egyik, hogy a film nagyon jó, és a fesztiválozó közönség kedvence volt; a másik pedig, hogy az elmúlt öt évben mindig a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál közönségkedvence nyerte az Oscart: így volt ez a Nem vénnek való vidék, a Gettómilliomos, A bombák földjén, A király beszéde és A némafilmes esetében is. Tervezett hazai megjelenés: november 22.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.