Hirdetés

Megérkezett az Az aszfalt királyai legújabb szinkronos előzetese

|

Újabb meggyőző képsorokat láthatunk a filmből, immáron magyarul is.

Hirdetés

1923 óta rendezik meg Franciaországban a 24 órán át tartó Le Mans versenyt, melynek egyik leghíresebb futama kétségkívül 1966-ban volt, amikor is az akkor még gyerekcipőben járó Ford nagyot mert álmodni, és teljesen új autóval állt elő annak érdekében, hogy megpróbálja legyőzni régi riválisát, a Ferrarit.

Hirdetés

Ezt a történetet meséli el James Mangold, A nyughatatlan, a Börtönvonat Yumába és a Logan - Farkas rendezőjének következő filmje, a Ford v Ferrari (ami idehaza valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva Az aszfalt királyai címet kapta), méghozzá olyan impozáns színészgárda asszisztálásával, mint az Oscar-díjas Matt Damon és Christian Bale, Jon Bernthal, Caitriona Balfe, valamint Tracy Letts. A filmben Damon játssza a látnoki erővel bíró autótervezőt, Carroll Shelby-t, aki gyakorlatilag nulláról pakolja össze a később a nem kevésbé zseniális Ken Miles (Bale) által elvezetett forradalmi versenyautót. 

Mangold rendezését a Telluride Filmfesztiválon mutatták be pár héttel ezelőtt, ahonnan biztató beszámolókat olvashattunk a jelenlévő újságíróktól. Amennyiben szeretnétek még többet látni a kereken két hónap múlva érkező alkotásból, akkor alább egy pörgős új előzetest és egy csodaszép plakátot is be tudtok vizsgálni. Az aszfalt királyait 2019. november 14-től keressétek majd a magyar mozikban. 

Magyar:

Angol: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.