Hirdetés

Az Átjáróház első előzetese egy izgalmas magyar romantikus fantasy-t ígér

|

Madarász Isti legújabb filmje hamarosan már debütál is.

Hirdetés

Kifejezetten erős mozis bemutatkozást tudhat maga mögött Madarász Isti filmrendező a 2016-os Hurok képében, amely egy ügyesen és nem mellesleg igényesen összerakott, izgalmas magyar sci-fi lett. Ambícióit pedig második mozifilmjében sem adta alább, hiszen ezúttal egy romantikus fantasy vígjátékot álmodott meg Átjáróház címmel. Ehhez futott be nemrég az első előzetes.

Hirdetés

A történet szerint Krisztián (Bárnai Péter) vagány és laza srác, aki egy nála is furcsább nagynénikéjével (Kútvölgyi Erzsébet) kettesben él, és végre szerzett magának állást: egy hullaház portása lett. Krisztián nagyon vágyik már a szerelemre, amire hamar rá is talál Ági (Rujder Vivien) személyében. Csakhogy a kiszemelt lány az első találkozásuk után meghal. Ám még ez sem választhatja el őket egymástól, ugyanis a hullaházban éjszakánként olyan csodák történnek, amelyeknek köszönhetően újra találkozhatnak - de leselkedik rájuk veszély is egy földöntúli hatalmú, az élőkért nem lelkesedő szellemlény (Kulka János) képében.

színészek a forgatás során magyar produkcióhoz mérten szokatlanul hosszú időt töltöttek zöld háttér előtt: az alkotók 409 CGI-snittet vetettek be a film rendkívüli trükkjeinek megteremtéséhez. Ezekre pedig már nem egy - meglepően izgalmas és érdekes - példát láthatunk az előzetesben is. Madarász Isti egyébként így nyilatkozott a filmről:

Kezdettől az volt a célunk, hogy az Átjáróház szórakoztassa a nézőit: humoros, szerethető, de emellett nagyon látványos filmet igyekeztünk létrehozni és csodás érzés, hogy ebben ilyen sok nagyszerű színész működött közre. A filmünk a szerelemről szól, arról, hogy a szerelem nem ismer lehetetlent és akár leküzdhetetlennek hitt határokon is keresztüljuthat, ezért nagyon örülök, hogy éppen decemberben kerül a mozikba, mert mikor is lenne aktuálisabb a szeretetről, sőt a földöntúli szeretetről beszélni, mint a karácsonyi időszakban.

Fontosabb szerepben olyan neveket láthatunk még, mint Árpa Attila, Dobó Kata, vagy Galla Miklós, de a képsorok tanúsága szerint feltűnnek majd PamKutyáék, azaz Osbáth Norbert és Osbáth Márk is egy rövid(?) szerep erejéig. Az Átjáróház december 8-án érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.