Hirdetés

Az éhezők viadala: Futótűz - Az utolsó trailer

|

Ha hinni lehet a Lionsgate címadásának, akkor az utolsó előzetest kaptuk meg Az éhezők viadala: Futótűz című folytatáshoz, amelyben továbbra is Jennifer Lawrence a főszereplő.

Hirdetés

Francis Lawrence (Legenda vagyok, Constantine) rendező alkotott már élvezhető mozikat, remélhetőleg Az éhezők viadala: Futótűz is minőségi lesz, vagy legalábbis korrekt iparosmunka szintű. A történet: Miután Katniss (Jennifer Lawrence) és Peeta (Josh Hutcherson) diadalmaskodtak az Éhezők Viadalán továbbra sem pihenhetnek, hiszen részt kell venniük egy bizonyos Győzelmi Körúton, amely során végigjárják az összes körzetet. Időközben az is kiderül, hogy egy lázadás szerveződik a Kapitólium ellen, míg utóbbi már szervezi a következő Éhezők Viadalát, ez viszont más lesz, mint az eddigiek. A magyar premier november 21. Ti várjátok már?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.