Hirdetés

Az élőszereplős filmeket és animéket keresztezi a Dragons of Wonderhatch, íme az első előzetes

|

A fantasysorozat nem sokkal az ünnepek előtt rajtol el a Hulun.

Hirdetés

December 20-án érkezik a Hulura (itthon majd a Disney+ kínálatába) a Dragons of Wonderhatch, ami egy tinédzser kislányról, Nagiról szól, aki egy fantasy-világba csöppen, miután egy titokzatos fiúval, Thaimmal találkozik. Thaim előtt fontos küldetés áll, ugyanis meg kell találnia a hőst, akinek a segítségével meg tudja menteni mind az ő, mind a mi világunkat a veszedelemtől. 

A sorozat különös műfajegyvelegnek ígérkezik, mert egyszerre láthatunk majd élőszereplős és anime-szekvenciákat, melyek az univerzumépítéshez fognak sokat hozzátenni. 

Hirdetés

A sorozatot az élőszereplős filmekben jártas Kentaro Hagiwara (Tokyo Ghoul) és az animék világából ismert Takashi Otsuka (One Piece: Stampede) rendezik közösen. A szereplők között feltűnik többek között a netflixes One Piece-ből ismert Mackenyu, valamint Sumire (Embertelenek, A viskó), Riko Narumi (Kashimashi Meshi, Seiten wo Tsuke), Kenta Miyake (My Hero Academy, Pokémon) és Jun Fukuyama (Kingdom, Black Clover) is. Nézzétek meg alább az első előzetest: 

Ti bele fogtok nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.