Hirdetés

Az emlékmás - "A film akciójelenetei" feliratos összeállítás

|

Augusztus 16-tól mozikban láthatjuk Az emlékmás című Philip K. Dick adaptációt, melyben Colin Farrell akciózhat keresve valódi emlékeit és tisztázva azt, hogy ki is ő valójában.

Hirdetés

Jövő héten kerül a mozikba Az emlékmás (16) című sci-fi Colin Farrell, Jessica Biel és Kate Beckinsale főszereplésével. Egy nagyszerű összeállítás érkezett a film akciójeleneteinek kulisszatitkairól, amiből azt is megtudhatjuk, hogyan készült a film egyik pörgős jelenete, amelyben a főhős egyedül száll szembe egy csapat felfegyverzett katonával. Az emlékmás premierje augusztus 16, a főbb szerepekben Colin Farrell, Kate Beckinsale és Jessica Biel található. A rendezői feladatokat Len Wiseman (Underworld részek, Die Hard 4) látta el. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.