Hirdetés

Az idei ünnepi szezon slágere lehet a Kacsalábon, itt a film trailere

|

Az animációs alkotás egyik forgatókönyvírója Mike White, A Fehér Lótusz alkotója.

Hirdetés

Itt az ünnepi időszak, azaz a karácsonyi filmek mellett az animációs produkciók is elárasztják a mozikat. A Disneytől jön a Kívánság, az Illumination pedig a Migration, magyarul Kacsalábon című alkotással jelentkezik, ami a premissza alapján kifejezetten izgalmasnak ígérkezik. 

A történet egy kacsacsaládról szól, amelyben az apuka jól érzi magát a kényelmes New England-i tavakban, az anyuka és a gyerekek azonban szeretnének világot látni. Hamarosan útnak is indulnak, az utazás során pedig nemcsak bámulatos tájakra jutnak, hanem magukat és egymást is jobban megismerik. 

Hirdetés

Ahogy már említettük, a film forgatókönyvírója Mike White, A Fehér Lótusz című remek sorozat alkotója, a rendező pedig az Ernest és Celestine Oscar-jelölt direktora, Benjamin Renner. A szereplők hangjait is igazi sztárok adták: Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Isabela Merced, Danny DeVito, Awkwafina és Keegan-Michael Key is megszólal az eredeti változatban. 

A rendező szerint egy olyan filmet akartak készíteni, amihez mindenki tud kapcsolódni. Hogy ez sikerült-e, az kiderül december 7-től a moziban. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.