Hirdetés

Az ismeretlen Drakula - Az első klip

|

Luke Evans Vlad Tepes bőrébe bújik, avagy Drakula eredettörténetet kap, kicsit a Castlevania videojátékok stílusára hajazva.

Hirdetés

Az ismeretlen Drakula esetében az elsőfilmes Gary Shore rendező nem csupán arra ment rá nagyon, hogy miként vált a karakter azzá a legendás vámpírrá, akit ezernyi történetből ismerünk, de kiemelten fontos szerepet szán a látványnak is, de erről ti is megbizonyosodhattatok már, ha láttatok legalább egy trailert a filmből. A sztoriról már többször is értekeztünk, előzetes is érkezett párszor, viszont a folytatásban található klip elviekben az első. Október 23-tól a magyar mozikban is találkozhattok Az ismeretlen Drakulával.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.