Hirdetés

AZ - újabb előzetesen rémiszt minket halálra Stephen King bohóca

|

Mi csak annyit kérünk a filmtől: kérlek, kérlek, legyél jó! Már csak azért is, mert akkor jöhet a könyv második fele is a mozikba!

Hirdetés

Stephen King legendás regényében egy csapat gyerekkori barát próbál szembeszállni a városukat időről időre újralátogató gonosztól, aki Pennywise képében idézi rájuk legborzalmasabb félelmeiket. A horror királyának egyik legjobb regényében csupa bántalmazott, gyerekkorában megalázott ember életének alakulását, lelki vívódásait követhettük nyomon, ahogyan visszatérnek elfeledni való gyerekkoruk színhelyére és emlékeikhez. 

Hirdetés

Mint ahogyan azt Andres Muschietti rendező a Variety-nek adott interjújában nemrégiben elmondta, a most szeptemberben érkező film csak a történet egyik fele lesz és kizárólag a gyerekek szemszögéből meséli el a borzalmakat. Ideális esetben 2018 elején kezdenének neki a második résznek, amelyben a már felnőtt szereplők élményei kerülnek bemutatásra, visszavágásokkal az első részre. A két rész között 30 év telik el, ahogyan a könyvben is, azonban egy generációval előrébb tolták az események idejét, míg az 1986-ban kiadott regény jelene a nyolcvanas évek volt és a gyerekkor az ötvenes évek, addig ahogyan az előzetesben is érzékelni lehet, az első rész fog a célközönség nyolcvanas évekbeli nosztalgiájára apellálni, a második rész pedig jelen napjainkban játszódik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.