Hirdetés

Az új Pán Péter film trailerében Jude Law hajkurássza Hook kapitányként a gyerekeket

|

Wendy-t Ever Anderson, Milla Jovovich és Paul W.S. Anderson lánya alakítja.

Hirdetés

Kis túlzással megszámolni sem tudjuk, hogy hány alkalommal készült már feldolgozás Pán Péter varázslatos történetéből, de a többségre valószínűleg alig emlékszik valaki. A legmaradandóbb a Steven Spielberg rendezésében és Robin Williams, illetve Dustin Hoffman szereplésével készült, 1991-ben bemutatott Hook volt, a többi az elsüllyedt az érdektelenség tengerében. A legutóbbi jelentős próbálkozás 2015-ben volt, de a Pán csúnyán elhasalt a pénztáraknál (150 millió dollárból készült és globálisan 128 milliót hozott csak), csak a Smells Like Teen Spirit-jelenet maradt meg.

A Disney azonban megpróbálkozott egy újabb élőszereplős adaptációval Peter Pan & Wendy címmel, amelyet David Lowery (A zöld lovag, Elliott, a sárkány) írt és rendezett, aki már többször is bizonyította, hogy tud kis költségvetésből is olyan végeredményt összehozni, ami jól néz ki. 

Hirdetés

A Disney+-ra készült projekt felvállaltan szeretne tisztelegni az 1953-as Disney rajzfilm előtt, ugyanakkor itt-ott azért eszközölt néhány változtatást. Az alapok ugyanazok, ezúttal is Pán Péter (Alexander Molony), Wendy (Ever Anderson) és a gyerkőcök állnak a középpontban, a másik oldalon pedig Hook kapitány (Jude Law) kapott helyet jellegzetes hajója élén, és nem maradhatott ki a koncepcióból Csingiling (Yara Shahidi), illetve Tigrisliliom (Alyssa Wapanatâhk) sem.

A vállalat azonban igyekezett változatossabbá tenni a szereplőgárdát, így nem mindenkit fehér színészek alakítanak, és az elveszett fiúk között már nem csak fiúk vannak, de ez 2023-ban nem fog meglepni senkit. Az első trailer már nézhető, és ízelítőt ad abból, hogy milyen lesz az új feldolgozás: 

A Peter Pan & Wendy várhatóan április 28-án fog felkerülni a Disney+-ra. Ti adtok neki egy esélyt? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.