Hirdetés

Az új videóból megtudhatod, hogy épült fel az új A majmok bolygója világa

|

A világépítés a nézőket is elvarázsolhatja.

Hirdetés

Hamarosan ismét beléphetünk A majmok bolygója világába. A franchise a 2011-es rebootot követően valósággal szárnyra kapott, és az egyik legizgalmasabb kortárs filmes univerzummá vált. Az alkotók tökéletesen találták meg a szórakoztatás és a társadalomkritika arányát, ennek három remek film lett az eredménye. 

Épp ezért, bár persze ráncolhatjuk amiatt a szemöldökünket, hogy jön egy újabb remake, ez a franchise már többször is bizonyította, hogy képes a megújulásra. Mindenképpen adhatunk egy esélyt a Wes Ball által rendezett A majmok bolygója: A birodalomnak, ami a nyári moziszezon egyik legjobb filmje lehet. 

Hirdetés

20th Century Studios által frissen közzétett videóból pedig arra derülhet fény, hogyan alkották meg a készítők azt a világot, ami a reményeik szerint elvarázsolja majd a nézőket. A rövid videó azzal a felütéssel kezd, ami már a trailerekben is megjelent: volt olyan időszak, amikor az emberek és a majmok békében éltek egymás mellett. Ez viszont nem az a világ, a rendezők és a színészek szerint viszont feltétlenül egy olyan, amit érdemes lesz megismerni. Az érintettek szerint ugyanis élmény lesz elmerülni az aprólékos részletekben. 

A film május 9-én érkezik a hazai mozikba. Ti adtok neki egy esélyt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.