Hirdetés

Az utazás 2 - A titokzatos sziget - Trailer (Update #2)

|

Családi filmre mindig szükség van, de ahogyan Dwayne Szikla Johnson menekül póló-karistoló mellbimbókkal egy baziliszkusz elől, nos ez igazi 3D-s családi élmény!

Hirdetés

A történet szerint Sean Anderson (Josh Hutcherson) vészjelzéseket kap egy olyan helyről, ahol a térkép szerint nem lehetne semmi. Mostohaapja ugyan megpróbálja visszatartani, de mivel nem sikerül, jobb híján útitársául szegődik. Egy helikopter pilóta és az ő keményfejű lánya csatlakozik hozzájuk – és együtt vágnak neki a nagy útnak. A szigeten ismeretlen életformákkal, halálos csapdákat rejtő vulkánokkal és újabb titkokkal szembesülnek, de nem biztos, hogy az újdonságok mindegyike jót tesz az egészségügyi állapotuknak...

Update: feliratos előzetessel ellátva!

Update #2: szinkronos előzetessel ellátva!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.