Hirdetés

Az útvesztő - Trailer 2

|

Megérkezett a szeptemberben debütáló bestseller adaptáció újabb előzetese, ami továbbra is úgy fest, hogy akár még szórakoztató is lehet.

Hirdetés

Egy újabb young adult regényadaptáció közeleg, amelyben ismét fiatalok küzdenek az életükért, csak ezúttal viadal helyett egy orbitálisan nagy, folyton változó labirintusban. A főbb szerepekben jobbára ismeretlen, vagy kevésbé ismert fiatal tehetségek (???), mint például Thomas Brodie-Sangster (Igazából szerelem, Trónok harca) vagy Will Poulter (Narnia Krónikái: A Hajnalvándor Útja, Családi üzelmek). Az amerikában szeptember 19.-én debütáló filmet az eddig vizuális effektusokért felelős, és ezt megelőzően csak rövidfilmeket dirigáló Wes Ball rendezi.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.