Hirdetés

Baby Driver trailer - halál laza Edgar Wright új filmje

|

Gengszterek ifjonti sofőrje, partedli helyett fülhallgatóval.

Hirdetés

Nem is kérdéses, hogy imádjuk Edgar Wrightot az olyan filmek miatt, mint a Cornetto-trilógia (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége), vagy a Scott Pilgrim a világ ellen, és ugyan a mai napig bánjuk, hogy sok évnyi huzavona után nem rendez(het)te meg a Marvelnek a Hangyát, mindig eseményszámba megy, ha rendez. Igaz ez legújabb filmjére, a Baby Driverre is, amiért már most odáig van az ember.

Hirdetés

És hogy miért, mikor egy nagy nevekkel telezsúfolt tini kompatibilis A szállítónak tűnik? Részben pont ezért. Részben azért, mert szemmel láthatóan Wright remekül ért az akciókhoz, amikbe volt alkalma belerázódni az elmúlt években, továbbá mert áthatja a rendezőre jellemző játékosság és szellemesség az egészet, sz ütős soundtracket pedig már most biztosra vesszük. A címszereplőt a Csillagainkban a hiba óta kis kedvencünknek tartott Ansel Elgort játssza (kíváncsiak vagyunk, hogy most Shailene Woodley mentesen mire megy), a kötelező jó csajt Lily James (Downton Abbey, Hamupipőke), a továbbiakban pedig olyan nagy nevek szerepelnek, mint Kevin Spacey, Jon Bernthal, Jon Hamm és Jamie Foxx. A premier augusztus 11, mi pedig már vágjuk a centit a bemutatóig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.