Hirdetés

Bad Ass - Trailer és poszter

|

Danny Trejo a Machete után ismét egy B-kategóriás akciófilmben alakít bosszúállót, ezúttal viszont nem egy áltrailer, hanem megtörtént események szolgáltatják a történet alapját. A film posztere mellett most két előzetest is megnézhettek.

Hirdetés

A filmben Danny egy vietnámi veteránt játszik, akit hazatérése után sehol sem akarnak alkalmazni. Egy eset után viszont újra elismert lesz: egy buszon szétver két gengsztert, mivel azok belekötnek egy idős fekete férfiba. A népszerűségnek elejét veszi jóbarátja, Klondike meggyilkolása. Danny nem hagyhatja ezt annyiban, felkeresi az elkövetőket, hogy leszámoljon velük a maga módján. A történet alapjául szolgáló eset annyiban egyezik a cselekménnyel, hogy tényleg volt egy öregember a buszon, aki megvédte magát, mikor kezet emeltek rá. Az előzetesen kívül az eredeti felvételt is megnézhetitek. További szereplők: Charles S. Dutton és Ron PerlmanA film az amerikai mozikba április 13-án érkezik. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.