Hirdetés

BRÉKING: Befutott a Bad Boys - Mindörökké Rosszfiúk első előzetese!

|

Öreg zsernyák, nem vén zsernyák.

Hirdetés

Bár ezúttal már Michael Bay nélkül, de tizenhat évvel a második rész után Will Smith és Martin Lawrence újra magukra öltik a rendőrgúnyát, hogy ismét olyan eszement dolgokba vágjanak bele, ami a többség szerint nem több, mint nettó öngyilkosság.

Hirdetés

Ennek ellenére Smith és Lawrence páratlan párosa továbbra sem riad meg semmitől, a duó most is a tőlük megszokott humorral oldja meg még a legrutinosabb feladatokat is, hogy aztán szokás szerint ismét elszabaduljon a pokol, néhány jól irányzott robbanás kíséretében. Hiába a sok éves tapasztalat, a főszereplő páros mellett ezúttal néhány új arc is becsatlakozik majd az akcióba Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig és Charles Melton képében, akik jól láthatóan nagyon ráéreztek Smith és Martin utánozhatatlan stílusára.

Szinkronos:

 

Eredeti: 

A Bad Boys - Mindörökké Rosszfiúk 2020. januárjában mutatkozik be a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.