Hirdetés

Baljós előzetest és premierdátumot kapott a True Detective új évada

|

"Néha nem érzed azt, hogy csak úgy eltűnnél?"

Hirdetés

A True Detective 2014-ben óriási sikert aratott az HBO-n. A Woody Harrelson és Matthew McConaughey főszereplésével készült első évad máig hivatkozási alap a krimik között, hiszen erős hangulatával és remek alakításaival maradandó élményt nyújtott.

A sorozatból elkészült azóta újabb két évad, amelyekben hiába játszottak ugyancsak kiváló színészek (többek között Colin Farrell, Rachel McAdams, Mahershala Ali), az első szezon sikerét nem tudták megismételni az alkotók. Lassacskán azonban megérkezik az antológiaszéria negyedik évada, amelyben ezúttal két női nyomozó veszi kezébe a rejtélyes esetet.

Hirdetés

A hófödte alaszkai tájon nyolc férfi tűnik el, akik egy kutatóállomást üzemeltettek. Az ügy megoldásai felbolygatja a helyiek életét, és idővel a két nyomozónő (Jodie Foster, Kali Reis) személyesen is érintetté válik. A klasszikus True Detective-hangulat mellett a skandináv krimik világát is megidéző előzetes minőségi tartalmat ígér, ráadásul mind az Oscar-díjas Foster, mind a Harc az ismeretlenből ismert Reis remeknek tűnik a szerepben.

Rajtuk kívül többek között Fiona Shaw (Harry Potter-filmek, Megszállottak viadala), Christopher Eccleston (Doctor Who, A hátrahagyottak) és John Hawkes (Deadwood: A film, Három óriásplakát Ebbing határában) is szerepet kap majd a hat epizód során. Az évad showrunnere Issa López.

A True Detective negyedik évada a tervezettnél kicsit később, 2024. január 15-én debütál, hazánkban az HBO-n és az HBO Maxon lehet majd követni az amerikai premierrel párhuzamosan. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.