Hirdetés

Szívmelengető szinkronos trailert kapott a Barátom, Róbert Gida

|

Az élőszereplős Micimackó film legújabb előzetese minden eddiginél többet mutat gyermekkori kedvenceinkből: Tigrisből, Fülesből, Malackából, Kangából és a csacsi öreg medvéből is. Már szinkronosan is.

Hirdetés

A Disney folytatja klasszikusainak élőszereplős feldolgozását, a következő a sorban pedig a Barátom, Róbert Gida (Christopher Robin) lesz, amelyet Marc Forster rendezett Alex Ross Perry és Allison Schroeder forgatókönyve alapján. 

Hirdetés

A korábbi kedvcsináló még csak ízelítőt adott abból a hatalmas nosztalgiaadagból, amit a megelevenedett Micimackó film jelent majd a karakterek rajongóinak, a legújabb trailert viszont elfelhősödött szemmel néztük végig - főleg azok számára okozhat ez ilyen érzést, akik A.A. Milne meséjén nőttek fel. A videóban felbukkan mindenki, aki miatt imádtuk a Százholdas Pagonyt, csakhogy ezúttal a már felnőtt Róbert Gida (Ewan McGregor) körül bonyolódik a cselekmény. 

Frissítés: már szinkronosan is nézhető a trailer. 

Szinkronos:

Eredeti: 

A Barátom, Róbert Gida augusztus 2-án kerül a hazai mozikba, mi pedig alig várjuk már, hogy beülhessünk rá. Nektek hogy tetszik az új előzetes?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.