Hirdetés

Bastards trailer - Ed Helms és Owen Wilson apuci nyomában

|

Nem akármilyen stábot rántott össze az Apavadászathoz a Warner Bros.: a Másnaposok-trilógia operatőrének rendezői debütálásában Ed Helms és Owen Wilson szórakoztatnak minket Glenn Close-zal, Ving Rhames-szel és J.K. Simmons-szal kiegészülve.

Hirdetés

Olyan hullámot indított el a hollywoodi vígjátékok terén a 2009-es Másnaposok, amit valószínűleg legvadabb álmukban sem gondoltak volna a készítők. Rengetegen próbálták utánozni a film stílusát, ám a megoldáshoz a legközelebb maga a rendező, Todd Phillips járt következő filmjével, a Terhes társasággal. Az említett komédiák és A diktátor, valamint a Paul operatőre, Lawrence Sher most úgy döntött, hogy megpróbál megállni a saját lábán és rendezői debütálásában ki mást is választhatott volna meg az egyik főszereplőjének, mint a Másnaposok farkasfalkájának egyik oszlopos tagját. 

Hirdetés

A Warner Bros. kiadásában érkező Apavadászat (Bastards) történetében Ed Helms és Owen Wilson testvéreket alakítanak, akik egy nap rájönnek, hogy különc édesanyjuk (Glenn Close) hazudott nekik és édesapjuk nem halt meg fiatalon rákban, hanem továbbra is él. A srácok úgy döntenek, hogy megkeresik a valódi felmenőjüket és a nyakukba veszik a világot, hogy leellenőrizzék a lehetséges jelölteket, akik között ott van J.K. Simmons és Ving Rhames is.

Első látásra az Apavadászat szórakoztató marhaságnak ígérkezik, remélhetőleg a fenti előzetes nem lőtt el előre minden poént és az elsőfilmes Sher meg tud minket lepni a temérdek hasonló vígjáték után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.