Hirdetés

Batman: Arkham City - Trailer #2

|

2010 végéig kell visszamennünk ahhoz, hogy emlékezni tudjunk az első Batman: Arkham City trailerünkre, ami még a VGA-n debütált és valami eszméletlenül hangulatos lett. A második sem marad el tőle...

Hirdetés

Lényegében véve csak mi láttuk el a bemutatót második számmal, ugyanis időközben több is volt de egyik sem olyan hangulatos, mint a legelső "I know you are Bruce Wayne" idézetű, vagy a mostani Riddler-es. Igen, jól hallottátok, a Batman: Arkham City gonoszai közül ezúttal Riddler kapta a főszerepet másfél percen keresztül, igazán epikus lezárással és zseniális szinkronnal - aki ki is lehetne más, mint a Batman-specialista Mark Hamill.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.