Hirdetés

Batman: Assault on Arkham - A nyitójelenet

|

Kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen az, ha Riddler eljátszadozik valakivel? A Batman: Assault on Arkham animációs film nyitóképsorai megválaszolják a kérdést.

Hirdetés

A Warner Bros. még a tavalyi Comic-Con expón jelentette be, hogy jön az Arkham videojátékokon alapuló Batman: Arkham Assault animációs film kizárólag DVD és Blu-ray formátumban. A történetben a Denevérember összes nagyobb ellensége felbukkan, de a prímet ismét Joker (Troy Baker) viszi, aki egy bombát rejtett el Gotham városában. Batmanre (Kevin Conroy) hárul a feladat, hogy az idővel versenyt futva megmentse a várost, miközben vadászik rá az ellenfeleiből verbuválódott Suicide Squad nevű csapat. Vagy mégsem? Külföldön augusztus 12-én kiderül, hogy a DC animációs filmek szakavatott rendezője, Jay Oliva milyen csavarokat tartogat számunkra.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.