Hirdetés

Batman: Hush - trailert kapott a DC új animációs filmje

|

Az egyik legnépszerűbb Batman képregényt láthatjuk animációs formában.

Hirdetés

A Warner Bros. a tavalyi Comic-Conon jelentette be, hogy animációs filmet készítenek a 2003-ban megjelent Hush képregényből, amelyet Jeph Loeb írt és Jim Lee rajzolt. Ez a Batman széria egyik legnépszerűbb története, amelyben számos ikonikus DC-karakter felbukkan, a középpontban mégis a Denevérember egyik legrejtélyesebb nemezise, Hush áll, aki a háttérből mozgatja az eseményeket és próbálja tönkretenni Batman, valamint Bruce Wayne életét. (A DC Comics Nagy Képregénygyűjtemény részeként ti is beszerezhettétek már). 

Hirdetés

A Justin Copeland (Batman: Gyilkos tréfa, Batman és Harley Quinn, Batman: Gotham by Gaslight) által rendezett animációs film most megkapta első trailerét is, amelyben felbukkan többek között Poison Ivy, Harley Quinn és Joker, sőt még Superman és Nightwing is. Többek között olyan színészek gondoskodnak a karakterek szinkronjáról, mint Jason O'Mara (The Death of Superman, A Sötét Igazság Ligája, Batman fia), Jennifer Morrison (Doktor House, Egyszer volt, hol nem volt), Jerry O'Connell (Sliders, A Sötét Igazság Ligája), Rebecca Romijn (X-Men, Reign of the Supermen), Rainn Wilson (A hivatal, Super, Reign of Supermen), Sean Maher (Firefly, Serenity, Batman: Az elfajzott) és Tara Strong (Batman: Gyilkos tréfa, A galaxis őrzői). Íme az első előzetes: 

A Batman: Hush valamikor a nyár folyamán jelenik meg a tengerentúlon DVD-re, Blu-ray-re és digitálisan, remélhetőleg hozzánk is eljut majd, ahogyan az eddigi animációs filmek is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.