Hirdetés

Batman Ninja - eszelős a Batman anime trailere

|

Olyan, mint egy elvetemült rajongói párosítás, de nagyon jól fest Batman nindzsaként is.

Hirdetés

A Warner Bros. megörvendeztetett minket a Batman anime-film, a Batman Ninja első trailerével. Mocskosul őrülten hangzik ez a koncepció, de tény, hogy maradéktalanul hozza azt a stílust, amiért rengetegen imádni fogják.

Hirdetés

Az animációs filmhez nem érkezett még hivatalos szinopszis, de a trailer alapján leszűrhetjük, hogy Batman egy időutazásnak köszönhetően találja magát a feudális Japánban. Később kiderül, hogy nem ő az egyetlen, aki ide került Gothamből, hanem vele tartott még Alfred, Nightwing, Red Hood, Red Robin és Robin is, valamint számos gazfickó, élükön Jokerrel.

Batman hangját az a Koichi Yamadera szolgáltatja, aki ismerős lehet a Dragon Ball Super és a Ghost in the Shell rajongók számára. A film 2018.-ban kerül a japán mozikba, ám a nemzetközi premier dátuma egyelőre még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.