Hirdetés

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Megjött az elő-előzetes!

|

Hirdetés

A Gotham mai epizódja közben a Warner Bros. levetített egy rövidke betekintést a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala héten érkező előzeteséből. A 49 másodperces teaser végén kiderül, hogy a teljes trailer most szerdán, Jimmy Kimmel talkshowjában fog debütálni, ami azt jelenti, hogy magyar idő szerint valamikor csütörtök hajnalban kerül majd fel az internetre. A videóról elöljáróban annyit, hogyha nem akartok túl sok mindent ellőni magatoknak a film előtt, de azért megnéznétek egy kis ízelítőt, hogy tudjátok mire is ültök be, akkor ezt az eszméletlen mennyiségű feszültséggel teli teasert nézzétek meg mindenképpen! Annyi szent, hogy ez a két hős nem kíméli majd egymást, elég csak Superman undorral fűtött tekintetét látni. Vajon mit követhetett el Batman ellene?   https://www.youtube.com/watch?v=6as8ahAr1Uc   A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala 2016 március 23-án érkezik a mozikba, Zack Snyder rendezésében. Főbb szerepekben Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Gal Gadot és Jason Momoa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.