Hirdetés

Batmacs Supermacs ellen, avagy traileren a cicaság hajnala

|

Láttunk már sokfajta feldolgozást, de a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala macskákkal kibővített verziója minden eddiginél mókásabb. És szőrösebb.

Hirdetés

Kaipo Jones olyan fantasztikus cicás videókkal olvasztotta le az internetet korábban, mint a Magneto Cat és az X-Men Origins: Wolverine Cat, de a macskás-szuperhősös crossoverek ideje még nem járt le, Batman és Superman vászonra vitt összecsapása sem maradhat ki. 

Hirdetés

A Batcat v Supercat, avagy ahogy mi emlegetjük, Batmacs Supermacs ellen című paródiában Bruce Wayne és Clark Kent alteregói helyett a cirmos hősök ugranak egymásnak, de ezúttal nem Lex Luthortól áll fel a szőr a hátukon és a Miaúartha név hallatára nem kezdenek el dorombolni. Ennél jobb tartalom a hétvégén már nem lesz a világhálón, így kattintsatok a fenti képre és osszátok be az élményt a következő napokra. Fenomenális. 

Mi azért szívesen megnéznénk a Bosszúállók négylábú változatát is. Nektek hogy tetszik a cicaság hajnala?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.