Hirdetés

Önironikus előzetesen a Baywatch! (Frissítve)

|

Befutott az első előzetes a Baywatch-hoz, ami a tiszteletadás mellett körbe is röhögi az alapjául szolgáló sorozatot. És már szinkronosan is nézhető.

Hirdetés

Amikor meghallottuk, hogy Hollywood ötlettelenségében a 90'-es évek egyik kult-sorozatához, a Baywatch-hoz nyúl, elkezdtünk aggódni, mivel a David Hasselhoff és Pamela Anderson nevével fémjelzett széria tipikusan a korszak esszenciáját foglalja magába. A filmváltozat előzetese alapján - amely a főszereplő, Dwayne "The Rock" Johnson twitter oldalán debütált - ezzel a készítők is tisztában voltak.

Hirdetés

Frissítés #2: Már szinkronosan is nézhető az előzetes. Érdekesség: Galambos Péter helyett ezúttal Bognár Tamás Dwayne Johnson hangja, amely így is tökéletes párosítás és volt is már rá példa (lásd: G.I. Joe - Megtorlás). 

Frissítés: Már magyar felirattal is nézhető az előzetes. 

Azt már Dwayne Johnsonék korábban is híresztelték, hogy egy lényegesen ironikusabb feldolgozásra kell számítanunk, amely leginkább a két Jump Street mozihoz teszi hasonlatossá. És az előzetes a folytonos lassításokkal, a napbarnította, piros úszódresszes vízimentőkkel és az erre való kikacsintásokkal valóban ezt látszik igazolni. Egyelőre nem tűnik úgy, hogy hasfalszaggató vígjátékkal lenne dolgunk, és a rendező, Seth Gordon (Förtelmes főnökök, Személyiségtolvaj) munkássága alapján is erősen kétesélyes a móka, de A Szikla az utóbbi időben rendre szórakoztató mozikhoz ír alá, miközben Zac Efronnak is bevált, hogy vígjátékokban ironikusan áll hozzá deltás hasizmaihoz és szépfiús image-éhez. A Baywatch május 26.-án debütál a mozikban, amelyben majd Hasselhoff és Anderson is tiszteletét teszi majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.