Hirdetés

Beavis és Butt-Head ezúttal az űrbe megy: traileren az új egész estés filmjük!

|

A kilencvenes évek visszatérnek!

Hirdetés

A 90-es évek egyik legnagyobb slágere az MTV volt. Azon belül pedig két s*ggfej, akik ostobán nevettek minden ostoba poénon, mindenről a szex jutott az eszükbe és csak meresztették a hátsójukat a fotelben a televízió előtt. Egy ideje már nem hallattak magukról, ám most, 2022-ben végre jön egy újabb egész estés film, hogy megmutassák magukat az újabb generációnak. 

Hirdetés

A Mike Judge által kreált két karakter rajzfilmsorozata 1993-ban indult (miután '92-ben a Frog Baseball című rövidfilmben debütáltak) és 1997-el bezárólag lement hét évad, hogy aztán 2011-ben egy nyolcadik szezonnal visszatérjenek. 1996-ban kijutott nekik egy egész estés mozifilm is (Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát), ami szép sikert könyvelhetett el magának, most pedig úgy tűnik, hogy hosszas hallgatás után Mike Judge és csapata ismét előrukkolt egy sztorival, amely méltónak tűnhet arra, hogy visszahozza a két hülyét. Egyenesen a Paramount+ nevű streamingoldalra.

A történet szerint Beavis és Butt-Head kijut az űrbe, hogy aztán egy időutazás következtében 2022-ben kössenek ki (azaz a mi jelenünkben), ahol aztán nem csupán a legújabb technikai vívmányokkal kell megküzdeniük, hanem azzal is, hogy becsajozzanak, valamint a ténnyel, hogy a mélyállam a nyomukban van. 

A film június 23-án debütál majd a Paramount+-on. A forgatókönyv írását, a rendezést, valamint a két főszereplő szinkronizálását - ahogyan eddig is -, Mike Judge vállalta magára. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.